Aanbod van LIV

Draait je hoofd vaak overuren? Wil je meer ontspannen leven? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Kom dan ontdekken wat Rebalancing voor jou kan betekenen.

Rebalancing sessies

Ik geef lichaamsgerichte sessies waarbij ik gebruik maak van Rebalancing technieken. Een sessie helpt je fysiek te voelen en te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Er ontstaat hierdoor inzicht en meer ruimte om keuzes te gaan maken die jou rust en energie geven. Die passen bij wat jij wilt.

Een Rebalancing sessie duurt ongeveer 90 minuten en begint meestal met een oriënterend gesprek en wordt gevolgd door een begeleid zelfonderzoek. Zo krijg je de tijd om bij jezelf stil te staan. Wat voel jij in jouw lichaam aan fysieke en emotionele sensaties? Hoe is het op dit moment met jou? Daarna begeleid ik je met verschillende aanrakingstechnieken naar een dieper contact met jezelf. Op de massagetafel word je uitgenodigd om contact te maken met je lichaam en te ervaren wat er te voelen is.

Als je voor het eerst komt dan nemen wat meer tijd voor de kennismaking en beginnen we een sessie met een intake. Tijdens de intake bespreken we je gezondheid en achtergrond. Je lichaam heeft vaak meerdere sessies nodig om meer te gaan voelen. Tijd om ruimte te geven aan je gevoel en een nieuwe balans te vinden.

Wil je ook meer rust en ruimte voor jezelf? Maak dan een afspraak. De kosten van een sessie zijn €90,-

Rebalancing massages

Een sessie vraagt bereidheid om naar je zelf te kijken op een dieper niveau. Is deze stap voor jou nu nog te groot. Wil je vooral kennismaken met het ontspannende effect van Rebalancing? Dan is de Rebalancing massage wat voor jou. Een Rebalancing massage is een intuïtieve massage waarbij ik langzaam en met aandacht aanraak. Je lichaam krijgt de tijd om spanning los te laten. Pas als het lichaam ontspannen is kan ook de geest ontspannen.

Een Rebalancing massage duurt 60 minuten. Het tarief voor de massage is €60,-

Kennismaken met LIV

Lijkt Rebalancing je wat maar wil je eerst kennis met mij maken? Kom dan vrijblijvend langs voor een kop thee en een gesprek. Dat kost je niets. Voel je vrij om hier een afspraak voor te maken.

[button type=”primary” size=”lg” title=”Afspraak maken” link=”https://www.liv-rebalancing.nl/contactformulier/”]