Caja Tameris

Zweden is mijn favoriete vakantieland. Ik vind daar rust, ruimte en kom in de Zweedse natuur in alle eenvoud dicht bij mijzelf. Rebalancing biedt mij iets soortgelijks. De sessies hebben mij in contact gebracht met de rust, ruimte en levendigheid die van nature in mijn eigen lijf aanwezig is. Het grote verschil tussen die vakantie in Zweden en Rebalancing is dat het effect van Rebalancing inmiddels een duurzaam karakter heeft en ik het elke dag in mijn gewone leven kan ervaren. Daarvoor hoef ik niet op vakantie naar Zweden.

Gefascineerd door de kracht van lichaamsgericht werken volgde ik de opleiding Rebalancing. Ik ben inmiddels gediplomeerd Rebalancer en ik begeleid mensen met het hervinden van hun natuurlijke balans tussen denken en voelen. Naar meer energie en levenslust.

LIV is Zweeds voor leven

Voor mij was het vanzelfsprekend om mijn praktijk voor lichaamsgerichte begeleiding LIV te noemen. LIV staat namelijk voor leven in grote hoofdletters. Contact maken met jezelf via je lichaam helpt je om jouw leven vollediger, lichter en vrijer te (be)leven. Ik heb een jarenlange ervaring met leven vanuit een focus op denken. Veel contact met mijn hoofd en weinig contact met de rest van mijn lichaam. Ik was vooral bezig met dingen regelen, controleren, dingen op orde willen hebben, analyseren, vooruit zien en plannen. Dit gaf mij stress, spanning en pijn in mijn lijf. Vanuit een gespannen lichaam probeerde ik met mijn hoofd allerlei “problemen” op te lossen.

Inmiddels weet ik hoeveel lichter en vrijer het leven is wanneer ik meer in contact ben met mijn lichaam. Met aandacht voor mijn eigen gevoelswereld. Voor mij is Rebalancing de sleutel om vanuit verbinding met mijzelf te leven. Hierdoor ervaar ik een steeds duurzamere ontspanning in mijn hoofd en in mijn lijf. Een natuurlijkere balans tussen denken, voelen en doen. Een leven vanuit ontspanning.

En jij?

Gun jij jezelf ook een leven vanuit ontspanning. Wil jij een meer natuurlijke balans tussen denken, voelen en doen? Ik begeleid je daar graag bij.

Trainingen en nascholing

2019 Stresspreventie en interventie met de CSR®-methode

2019 Anatomy trains in structure and function (working with fascia)

2018-2019 Focusing 1 t/m 4 (veranderen door innerlijke aandacht)

2018 Masterclass Rebalancing: working with trauma

2014-2015 Diverse massagetrainingen waaronder klassieke massage, HSP massage, cranio sacraal massage, aromatherapie en massage, buikmassage, psoas en massage, etc.

Opleidingen

2015-2018 Rebalancing

2016 Medische basis kennis

1991-1996 WO sociale geografie