Contact

Contact met LIV?

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een afspraak maken, ik kom graag met je in contact! Ook wanneer je twijfelt of mijn manier van begeleiden bij je past, kun je contact opnemen. Samen bespreken we dan de mogelijkheden.

Je kunt mij bellen of mailen. Spreek als ik niet opneem vooral een bericht in op de voicemail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

caja@liv-rebalancing.nl

+31(0)6-20706108

LIV Rebalancing
Strandplevierhof 23
4332DB Middelburg

Afspraak

Als je voor een afspraak komt, dan is het fijn dat je op het tijdstip dat we hebben afgesproken aan belt. Ik haal je op bij de voordeur en we gaan dan meteen door naar de praktijkruimte. Er is in het pand namelijk geen wachtruimte aanwezig.

Aan het begin van het Strandplevierhof is er volop gratis parkeerruimte. Na het parkeren ga je het hof op en is nummer 23 (een beetje verstopt) rechts in de hoek. Je fiets kun je direct voor de deur kwijt. Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Ben je minder mobiel en is de trap een belemmering voor je? Neem dan contact met mij op en dan regel ik een alternatieve behandelruimte op de begane grond.

Voor andere activiteiten, zoals workshops, maak ik gebruik van de ruimtes in het prachtige Molenwaterpand. Vanuit dit centrum werken diverse professionals elk vanuit hun eigen discipline aan de gezondheid en welzijn van de mens.

Registratie gegevens

AGB-code zorgverlener: 90106151

AGB-code praktijk: 90065377

Registratienummer beroepsvereniging Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT): 18.040

Registratienummer Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): 190026R

KVK: 69113378

Privacyverklaring

Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings dan word je uit het mailbestand verwijderd. Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden.