Contact

Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Ik kom graag met je in contact! Ook wanneer je twijfelt of mijn manier van begeleiden bij je past, kun je contact opnemen. Samen bespreken we dan de mogelijkheden. Je kunt mij bellen, mailen of gebruik het contactformulier. In het geval dat je mij belt en ik niet opneem, spreek dan vooral een bericht in op de voicemail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

caja@liv-rebalancing.nl

+31(0)6-20706108

LIV Rebalancing
Strandplevierhof 23
4332DB Middelburg

    Als je voor een afspraak komt, dan is het fijn dat je op het tijdstip dat we hebben afgesproken aan belt. Ik haal je op bij de voordeur en we gaan dan meteen door naar de praktijkruimte. Er is in het pand namelijk geen wachtruimte aanwezig.
    Aan het begin van het Strandplevierhof is er volop gratis parkeerruimte. Na het parkeren ga je het hof op en is nummer 23 (een beetje verstopt) rechts in de hoek. Je fiets kun je direct voor de deur kwijt. Kom je met openbaar vervoer dan is het met de OV-fiets 10 minuten fietsen naar de praktijk. Je kunt ook een bus nemen en dan is het nog 10 minuten lopen vanaf de bushalte (bushalte Nassaulaan of Veerseweg).

    Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Ben je minder mobiel en is de trap een belemmering voor je? Neem dan contact met mij op en dan vinden we samen een alternatieve oplossing.