Contact met LIV?

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je mij bellen of mailen. Als ik aan het werk ben neem ik de telefoon niet op. Je kunt dan een bericht met je telefoonnummer achterlaten op de voicemail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

caja@liv-rebalancing.nl

06-20706108

Rebalancing in Middelburg

Ik ben voor sessies en massages te vinden in mijn praktijk in de Veerse Poort. Strandplevierhof 23, 4332DB in Middelburg. Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Ben je minder mobiel en is de trap een belemmering voor je? Neem dan contact met mij op en dan regel ik een alternatieve behandelruimte op de begane grond.

Voor andere activiteiten maak ik  gebruik van de ruimtes in het prachtige Molenwaterpand. Vanuit dit centrum werken diverse professionals elk vanuit hun eigen discipline aan de gezondheid en welzijn van de mens.

www.hetmolenwaterpand.nl

Privacyverklaring

Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings dan word je uit het mailbestand verwijderd. Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik  doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden.