LIV staat voor leven

LIV is Zweeds voor leven. Voor mij was het vanzelfsprekend om mijn praktijk voor lichaamsgerichte begeleiding LIV te noemen. Contact maken met jezelf via je lichaam helpt je namelijk om het leven vollediger, lichter en vrijer te (be)leven.

Over Caja Tameris

Mijn naam is Caja Tameris. Zweden is mijn favoriete vakantieland. Ik vind daar rust, ruimte en kom in de Zweedse natuur in alle eenvoud dicht bij mijzelf. Rebalancing biedt mij iets soortgelijks. De sessies hebben mij in contact gebracht met de rust, ruimte en levendigheid die van nature in mijn eigen lijf aanwezig is. Het grote verschil tussen die vakantie in Zweden en Rebalancing is dat het effect van Rebalancing inmiddels een duurzaam karakter heeft en ik het elke dag in mijn gewone leven kan ervaren. Daarvoor hoef ik niet op vakantie naar Zweden.

Leven vanuit ontspanning

Ik heb jarenlange ervaring met leven vanuit een focus op denken. Veel contact met mijn hoofd en weinig contact met de rest van mijn lichaam. Ik was vooral bezig met dingen regelen, controleren, dingen op orde willen hebben, analyseren, vooruit zien en plannen. Dit gaf mij stress, spanning en pijn in mijn lijf. Vanuit een gespannen lichaam probeerde ik met mijn hoofd allerlei “problemen” op te lossen.

Inmiddels weet ik hoeveel lichter en vrijer het leven is wanneer ik meer in contact ben met mijn lichaam. Met aandacht voor mijn eigen gevoelswereld. Voor mij is Rebalancing de sleutel om vanuit verbinding met mijzelf te leven. Hierdoor ervaar ik een steeds duurzamere ontspanning in mijn hoofd en in mijn lijf. Een natuurlijkere balans tussen denken en voelen. Een leven vanuit ontspanning.

En jij?

Mijn wens is om mensen te begeleiden bij hun reis naar meer contact met zichzelf. Ik gun ook jou een leven vanuit ontspanning. Om vanuit een levendig en ontspannen lichaam het leven als avontuur te kunnen zien en te ervaren. Een avontuur waar jij in kunt mee bewegen. Passend bij wie jij bent en wat jij wilt.

Meer lezen over Rebalancing

Platform Rebalancing Nederland: www.rebalancing-nederland.nl

School voor Rebalancing: www.rebalancing.nl