Massage

Een massage ontspant lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke ongemakken zoals hoofdpijn, nek, schouder of rugklachten kunnen door een massage verminderen. Massage is alle aandacht voor jou. Het zorgt voor een moment van rust en aandacht in de hectiek van alle dag. Het helpt ook je jezelf te hervinden in een periode van burn out of overspannenheid. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Rebalancing massage

Bij de massage die ik geef gebruik ik verschillende Rebalancing technieken. Dit kunnen bijvoorbeeld dynamische gewricht ontspannende technieken zijn. Langzame strijkingen, diepe weefsel technieken of juist een zachte stille aanraking. De manier waarop ik masseer onderscheidt zich van andere massages door de aandacht en de traagheid waarmee ik aanraak. Dit nodigt jou uit om te vertragen en tot rust te komen.

Ontspanning en minder stress

Als je gemasseerd wordt komen er allerlei stofjes vrij in je lichaam die stress verminderend werken. Daarnaast word je door een massage uitgenodigd om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Door meer in je lichaam te komen kun je fysiek en metaal ontspannen.

Als het lichaam ontspannen is, kan ook de geest ontspannen

Massage op maat

Ik heb in mijn aanbod maar één massage. Namelijk die massage op maat voor jou! Voor elke massage bespreken we wat jij op dat moment ervaart. Elke massage is daardoor uniek en speciaal gericht op wat jij nodig hebt.

En natuurlijk heb ik daarvoor een heel arsenaal aan massage- en Rebalancing technieken tot mijn beschikking die verlichting kunnen geven bij specifieke klachten. Zoals specifieke technieken voor als je vaak hoofdpijn of juist vaak rugpijn hebt. Voor als je snel overprikkeld bent (HSP-massage) of door fibromyalgie chronische pijn ervaart. Of misschien betekent “op maat” voor jou juist dat je komt om fijn te ontspannen.

Op maat betekent voor mij ook dat jij de tijd krijgt om te voelen en te ervaren. Denken is snel. Voelen en vertragen heeft even de tijd nodig. Kom je voor een massage dan reserveer ik daar minimaal een uur de tijd voor.

Wil je meer ontspanning? Een massage afgestemd op wat jij nodig hebt? Maak dan een afspraak.