Stress Release

Stress Release

In de workshop Stress Release ga je ervaren hoe jij stress en spanning kunt ontladen en zo op een diep niveau kan ontspannen. Zodat je ook weer op kunt laden met nieuwe energie. Stress is noodzakelijk. We hebben allemaal een gezonde portie stress nodig in ons leven. Het maakt dat we aan staan om te presteren, te focussen en om onze doelen te bereiken. Het is wat anders als je continu aan staat en niet meer kunt opladen. Dan is er sprake van negatieve stress en daar krijg je uiteindelijk klachten van. Hoe zit dat met jou?

Sta jij vaak aan en weet je niet hoe te stoppen?

Dan is deze workshop zeker wat voor jou!

Tijdens deze dag ga je vooral ervaren. Hoofd en lichaam krijgen de gelegenheid om stress los te laten. De vaak met de stress samenhangende chronische spierspanning ga je ontladen. Je gaat ervaren hoe spanning en stress zich vastzet in jouw lichaam. Hoe dat voor jou werkt en welke eenvoudige oefeningen je kunt doen om die stress en spanning te ontladen. We gaan op een zachte manier met het lichaam aan de slag (schudden, rekken, strekken en trillen). Verder nemen we de tijd om ook weer op te laden met nieuwe energie. Een dag van vertragen, ontladen en ontspannen.

Je doet deze dag samen met anderen. Om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen wordt de groep klein gehouden. Het maximaal aantal deelnemers is 8 personen. Ik begeleid deze workshop samen met collega Rebalancer Johanna Korff. Meer weten over Johanna? Neem een kijkje op haar website.

Deze dag gaat je inzicht geven in hoe jij stress opslaat en vasthoudt en wat jij kunt doen om deze weer te ontladen. Je krijgt meer ruimte en lucht voor jezelf. Je leert hoe je kunt ontspannen tijdens en na momenten van stress. Wil je jezelf opgeven of heb je nog vragen? Bel of mail mij. Je kunt ook de knop aanmelden gebruiken.

Eerstvolgende workshop

Datum: zaterdag 30 maart 2019

Tijd: 10:00 tot 16:00

Locatie: Molenwater 137 in Middelburg

Kosten: €60,- inclusief koffie, thee en wat lekkers erbij

Aanmelden